Referenties

De afgelopen jaren heb ik veel zorgorganisaties op weg geholpen met ICT. Hieronder staan enkele ervaringen van managers en projectleiders in de zorg.

“Door haar verbindende benadering, met oog en respect voor een ieders belang, weet Carin complexe uitdagingen om te zetten in resultaten. Ze heeft gedegen kennis van de inhoud en is zeer betrouwbaar.”

drs. Jacqueline Noltes-Beverdam, oud-zorgbestuurder Spoedzorg Huisartsen Twente

“Ik heb Carin leren kennen als een prettige en betrouwbare adviseur en projectleider. Ze gaat gestructureerd aan de slag, komt samen met mensen tot resultaten en straalt rust uit.” 

Erica de Goeij – Dijkman, Manager zorg & innovatie SHT-THOON

“Carin is een nuchtere en deskundig adviseur, die vraagstukken planmatig benadert en consciëntieus aan de slag gaat. Ze weet wat ze wil, je kunt op haar bouwen. Ze waait niet met alle winden mee. Als de stip op de horizon helder is, maar het pad ernaartoe onduidelijk, weet je dat je met haar als ICT-expert,  je doel kunt bereiken.”

Eric Veldboer, regiomanager zorginkoop Menzis   (per 1 januari 2024 gestopt)

“In mijn functie als beginnend projectleider had ik nog een hoop te leren. De ondersteuning die ik daarin van Carin heb gehad, heeft mij onwijs geholpen en ervoor gezorgd dat ik enorme stappen in mijn functie heb gemaakt. Carin komt met praktische tips en concrete vervolgstappen waardoor ik snel weer verder kon wanneer ik even vastliep.”

Claudia Borsch, projectleider eHealth ROHA 

ICT-advies in de zorg

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met me op, ik informeer graag over de mogelijkheden.

Scroll naar boven